Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal

Welkom op onze website. Op deze site vindt u informatie over ons bedrijf en ons assortiment.

Ook voor diverse soorten gevelbekleding kunt u bij ons terecht, kijkt u eens op onderstaande link.U KUNT ONDERSTAAND (op het logo)  UW STEM UITBRENGEN!


Wij zijn trots! Multiplaat is genomineerd in de categorie "beste plaatspecialist 2016-2017". Wij zijn genomineerd door de lezers van het vakblad Houtwereld voor Topleverancier 2016-2017. Op 21 oktober wordt dit officieel in de Houtwereld bekend gemaakt. Tot en met 11 november kan er dan op ons bedrijf gestemd worden. Verdere informatie volgt.

Vacature: Chef bewerkingsafdeling, zie vacatures.

Onder het motto “de maat in plaat" stellen wij de nieuwe norm in bewerkingen en leveringen van alle soorten plaatwerk. Multiplaat Werkendam B.V. is de specialist in plaatmateriaal. Wij bieden u een totaalpakket. Of het nu om hele platen, pakketten of maatwerk gaat, onbehandeld of voorzien van een afwerklaag, bij ons bent u aan het goede adres. 

Multiplaat Werkendam B.V. staat open voor nieuwe plaatmaterialen en verbeteringen, met een steeds groeiend en groener assortiment. (FSC® en PEFC™ gecertificeerd). Wij houden de markt altijd goed in de gaten waardoor we onze producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. 

Daag ons uit en neem contact op met onze afdeling verkoop!  (telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

« vorige pagina