Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Gevelbekleding / Bouwplaten » Hardie Windbreaker™ Spouwplaat

Hardie Windbreaker™ Spouwplaat

Hardie Windbreaker™ Spouwplaat   Print Print

De HardieWindbreaker™ spouwplaat kan worden gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en kan worden geïnstalleerd op een stalen of houten onderconstructie. Het gebruik van een waterkerende, dampopen folie is hierbij niet benodigd, omdat de HardieWindbreaker™ spouwplaat zelf over een waterafstotend oppervlaktebehandeling beschikt die binnendringen van (regen) water stopt, zonder daarbij het ademende vermogen te belemmeren.


Kwaliteit   dampopen spouwplaat van vezelcement voor wind- en regendichting van het gebouw.
     
Dikte(s)   9 mm
     
Toepassing   Met zijn uitstekende brandweerstand, waterafstotend en ademend vermogen, helpt de HardieWindbreakerTM spouwplaat gebouwen in de opbouwfase de weerselementen te trotseren.
Een snellere bouw: vroegtijdig weer- en winddicht maken van de gebouwschil voorkomt vertraging door het weer, waardoor het niet nodig is om bouwactiviteiten in het gebouw opnieuw in te plannen en materieel langer te huren dan noodzakelijk is. HardieWindbreakerTM spouwplaten zullen niet kromtrekken of krimpen bij blootstelling aan het weer en in combinatie met de HardieTapeTM afdichtband bieden zij een gegarandeerde weerbestendigheid van 12 maanden tijdens de bouwfase.
     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie

« vorige pagina