Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Gevelbekleding / Bouwplaten » Rockpanel Metallics

Rockpanel Metallics

Rockpanel Metallics   Print Print

Geef de gevel extra glans met het moderne industriële karakter van ROCKPANEL Metallics. De metalen glans speelt met licht en zorgt voor bijzondere effecten. Metallics plaatmateriaal voor gevelbekleding heeft een metallic toplaag en is verkrijgbaar in 4 kleuren. ROCKPANEL Metallics is standaard voorzien van een ProtectPlus beschermlaag (m.u.v. Wit Aluminium en Grijs Aluminium) en kan in geventileerde gevelsystemen toegepast worden .


Kwaliteit   Toepassing van ROCKPANEL in een geventileerd gevelsysteem biedt nog een aantal extra voordelen, zo is ROCKPANEL: Duurzaam als steen en daarmee bestand tegen vocht- en weersinvloeden. Verwerkbaar als hout, detailleringen kunnen op de bouwplaats worden aangebracht. Niet richtingsgevoelig (repetitief) en daardoor sneller te installeren. Te buigen en te torderen, waarmee uw visie in één vloeiende beweging kan worden uitgebeeld. Brandveilig en milieuvriendelijk, 100% recyclebaar. Onderhoudsvriendelijk, de oorspronkelijke frisheid en uitstraling van een gebouw blijft behouden. Vormvast Kostenefficiënt, voorboren is in veel gevallen niet nodig.
     
Afmetingen  
  Durable Xtreme FS-Xtra
Plaatlengte (mm) 3050 3050 3050
Plaatbreedte (mm) 1200 1200 1200
Plaatdikte (mm) 8 8 9
Lengte/breedte tolerantie (mm) +2/-2 +2/-2 +2/-2
Diagonale tolerantie (mm) ≤4 ≤4 ≤4
Dikte tolerantie (mm) +0,5/-0,5 +0,5/-0,5 +0,5/-0,5

Meer informatie:
https://www.rockpanel.nl/producten/design-gevels/rockpanel-metallics/?selectedCat=documentatie
     
Dikte(s)   8 mm
     
Overig  
Durable Rockpanel panelen voor standaard toepassingen zoals dakranden, gootbetimmeringen, dakkapellen etc.
Xtreme Rockpanel panelen, speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar zwaardere eisen worden gesteld aan de mechanische stijfheid en waar krasvastheid van detailleringen en/of gevelbekleding belangrijk is.
De oppervlakten van ROCKPANEL Metallics en ROCKPANEL Chameleon zijn niet richtingsgevoelig. De platen kunnen in elke richting worden gemonteerd. Dit maakt de installatie van de platen veel eenoudiger want vergissingen zijn niet mogelijk. Hierdoor kan men ook het zaagafval tot een minimum beperken.
     
Toepassing   aast de voordelen als licht van gewicht en verwerkbaarheid als hout beschikken de ROCKPANEL platen over goede mechanische eigenschappen. Zo kunnen de platen gebruikt worden in gebogen en getordeerde toepassingen waardoor een grote mate van vrijheid en expressiviteit ontstaat.  ROCKPANEL panelen laten zich eenvoudig buigen of torderen, waardoor zeer fraaie gevelaanzichten kunnen ontstaan. De geadviseerde minimale buigstraal wordt bepaald door de buigstijfheid van de ROCKPANEL platen.
     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie
Download hier meer PDF documentatie

« vorige pagina