Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Gevelbekleding / Bouwplaten » Rockpanel Ply

Rockpanel Ply

Rockpanel Ply   Print Print

Zit de specifieke kleur die u in gedachte heeft niet in het assortiment of wilt u zelfs het kleinste detail van uw ontwerp een accent geven? Kies dan voor ROCKPANEL Ply. Dit plaatmateriaal is voorzien van een primer en is in elke gewenste kleur af te lakken. ROCKPANEL Ply is hiermee een uitstekend alternatief voor multiplex.


Kwaliteit   Duurzaam als steen en daarmee bestand tegen vocht- en weersinvloeden. Verwerkbaar als hout, detailleringen kunnen op de bouwplaats worden aangebracht. Niet richtingsgevoelig (repetitief) en daardoor sneller te installeren. Te buigen en te torderen, waarmee uw visie in één vloeiende beweging kan worden uitgebeeld. Brandveilig en milieuvriendelijk, 100% recyclebaar. Onderhoudsvriendelijk, de oorspronkelijke frisheid en uitstraling van een gebouw blijft behouden. Vormvast Kostenefficiënt, voorboren is in veel gevallen niet nodig.
     
Afmetingen  
Plaatlengte (mm) 2500 of 3050
Plaatbreedte (mm) 1200
Plaatdikte (mm) 8 of 10*
Lengte/breedte tolerantie (mm) +2/-2
Diagonale tolerantie (mm) ≤4
* 10 mm plaatdikte alleen uit voorraad leverbaar in plaatlengte 3050 mm

Meer informatie:
https://www.rockpanel.nl/producten/basistoepassingen/rockpanel-ply/?selectedCat=documentatie
     
Dikte(s)   8 - 10 mm
     
Overig   Verfadvies Rockpanel Ply en Rockpanel Lines² Basic
Rockpanel Ply en Rockpanel Lines² Basic is geprimerd met een grondverf uit de hout verwerkende industrie. Om de plaat af te lakken zijn in principe alle verfsystemen voor de aftimmerindustrie toepasbaar, mits verwerkt volgens voorschriften van de verffabrikant. Informeer altijd bij de verfleverancier voor de juiste verfkeuze en randafwerking. Ook voor onderhoud verwijzen wij naar instructies van de verffabrikant.
     
Toepassing   Schilderklaar, randafwerking niet nodig: Rockpanel Ply is klaar om in elke gewenste kleur afgeschilderd te worden, zelfs na een standtijd van ruim 1 jaar.
De platen zijn voorzien van een grijze (KOMO gecertificeerde) primer. Kantafwerking met PVAC-lijm is dus niet nodig.
Naadloze verwerking: Rockpanel Ply is net zo eenvoudig te verwerken als hout. Eigenlijk nog veel eenvoudiger. Ply kan naadloos worden verwerkt met een open voeg of afgekit.
Eenvoudig te bevestigen: Rockpanel Ply is een lichtgewicht plaat die mechanisch te bevestigen is door te schroeven (zonder voorboren), te nagelen (m.b.v. tacker) of te lijmen.
Door te lijmen of te nagelen kan men de platen niet zichtbaar afwerken voor een nog strakker resultaat. Makkelijk te zagen: Rockpanel Ply laat zich makkelijk zagen.
Zaagkanten hoeven niet te worden afgewerkt. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Ply is waterafstotend en vochtongevoelig, waardoor de platen niet rotten of delamineren.
     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie
Download hier meer PDF documentatie

« vorige pagina