Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Gevelbekleding / Bouwplaten » Rockpanel Accessoires

Rockpanel Overig / Accessoires

Rockpanel Overig / Accessoires   Print Print

Rockpanel Accessories is een compleet assortiment om elke ontwerpuitdaging van fa├žade, topgevel, dakrand, gootbekleding en boeiboorden tot een perfect einde te brengen. Rockpanel levert een totaaloplossing in de vorm van nagels, schroeven, een Easy Fix voor potdekselwerk, een compleet lijmsysteem met primers, foamtape en cleaners. Daarnaast levert Rockpanel ook een uitgebreid assortiment aluminium profielen.


Overig   Voegband
Om waterdichte oplossingen bij verticale naden te verkrijgen, is er de EPDM Schuimvoegband, voorzien van een eenzijdige kleeflaag van 36 en 60 mm. Daarnaast heeft Rockpanel een standaard PVC Voegband van 36 mm en 60 mm in het assortiment opgenomen om aan elke installatie-eis te kunnen voldoen.
Rockpanel Graffiti Reiniger

In combinatie met een ProtectPlus finish laat graffiti, gespoten met verfspuitbussen, zich moeiteloos verwijderen. In een fles van 780 ml, goed voor reiniging van ongeveer 5 - 7 m² graffiti.
Tacker

Een hoogwaardige Tacker, speciaal ontwikkeld om Rockpanel nagels op coil eenvoudig te verwerken en zeer snel een strak resultaat te creëren.
Rockpanel Kantenlak

Rockpanel Kantenlak in de kleur van de panelen om randjes af te lakken voor een esthetische verfraaiing. In elke standaardkleur te verkrijgen in bussen van 750 ml.
ProtectPlus is een extra beschermlaag die buitenbeplating optimaal beschermt tegen weer en wind, vervuiling, graffiti en UV-straling. Deze toplaag is 100% onzichtbaar en 100% effectief!
     
Toepassing    
     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie
Download hier meer PDF documentatie

« vorige pagina