Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Cementgebonden / Fermacell / Gips / Brandvertragend plaatmateriaal » Siniat Gipsplaten LaDura premium

Siniat Gipsplaten LaDura premium

Siniat Gipsplaten  LaDura premium   Print Print

LaDura Premium is een veelzijdige stootvaste, vezelversterkte, high density gipsplaat voor toepassingen in wanden en plafonds, die moeten voldoen aan een verhoogde stootvastheid of uittrekwaarde. De plaat bestaat uit een geïmpregneerde, verzwaarde en met hout- en glasvezels versterkte kern en is bekleed met een ivoorkleurig karton. Hierdoor is deze plaat geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes die moeten voldoen aan een bepaalde brandweerstand en/of eisen op het vlak van akoestische isolatie. Deze gipsplaat komt met diverse diktes, lengtes en kantvormen. Type DFH1IR volgens NEN EN 520 - brandreactieklasse A2-s1,d0 volgens NEN EN 13501-1.


Kwaliteit   De LaDura Premium gipskartonplaat is opgebouwd uit geimpregneerde volle kern met hout en glasvezels versterkt. Dankzij deze samenstelling wordt het plaatmateriaal dus veel robuuster.
     
Afmetingen   AK 12,5 / 15 mm  2600 / 2800 / 3000 x 1200 mm
VK 12,5 mm          2600 / 3000 x 1200 mm
     
Dikte(s)   12,5 / 15 mm
     
Gewicht   12,5 mm 12,6 kg/m2 - 15 mm 15,1 kg/m2
     
Overig   LaDura Premium is de ideale stootvaste, vezelversterkte, high density gipsplaat voor toepassingen in wanden en plafonds, die een verhoogde stootvastheid of uittrekwaarde moeten hebben (vb. in scholen, ziekenhuizen, kleedkamers, enz.) en aan bepaalde akoestische eisen moeten voldoen. Deze plaat is ook geschikt voor toepassingen op plaatsen die onderhevig zijn aan consolelasten (zoals wanden in badkamers waaraan de wastafel wordt opgehangen) en als afwerkingsplaat voor de binnenzijde van het binnenspouwblad in hout- en staalskeletbouw.
     
Toepassing   Snel en eenvoudig te plaatsen. Kan direct worden betegeld.
Slechts één type plaat nodig voor alle toepassingen in een project met eisen op het vlak van brand- en vochtweerstand, stootvastheid, uittrekkingsweerstand en akoestische isolatie.
Geschikt voor nieuwbouw en renovatie van lokalen met intensief gebruik zoals gangen in ziekenhuizen, scholen, commericële ruimtes, wanden in badkamers onderhevig aan consolelasten, enz. Geschikt als afwerkingsplaat voor de binnenzijde van het binnenspouwblad in hout- en staalskeletbouw.
     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie

« vorige pagina