Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Cementgebonden / Fermacell / Gips / Brandvertragend plaatmateriaal » Fermacell Vapor

Fermacell Vapor

Fermacell Vapor   Print Print

Met standaard fermacell Gipsvezelplaten creƫert u al een luchtdichtheidslaag. De fermacell Vapor gaat nog een stap verder. Een speciaal op de achterzijde aangebracht folie reduceert de dampdoorlatendheid dusdanig, dat er geen aanvullende dampremmende folielaag in de buitenwandconstructie noodzakelijk is. fermacell Vapor zorgt daarmee voor een kortere verwerkingstijd en voorkomt mogelijke onjuiste verwerking van losse folie. Beide aspecten leveren een besparing op tijdens en na de bouwfase.


Afmetingen   1249 x 2750 mm
     
Dikte(s)   12,5 mm / 15 mm
     
Gewicht   15 kg / 18 kg
     
Toepassing   De uitstekende eigenschappen van de originele fermacell Gipsvezelplaten blijven in de Vapor-uitvoering behouden, zoals brandwerendheid, stootvastheid en geluidswerendheid. De plaat is ook prima toepasbaar in vochtige ruimtes. Een Sd-waarde van › 3 m maakt fermacell Vapor geschikt voor binnenbekleding van alle houtbouwconstructies.

Met de aan de binnenzijde aangebrachte fermacell Vapor zijn voorts alle mogelijke buitenwandconstructies in de houtskeletbouw realiseerbaar.

     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie
Download hier meer PDF documentatie

« vorige pagina