Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Deurplaten » i-Paint® 10 jaar garant FSC®

i-Paint® 10 jaar garant FSC®

i-Paint® 10 jaar garant FSC®   Print Print

In deurmaat is i-Paint een stevige, zware en stootvaste basis voor binnen en buitendeuren. i-Paint is FSC-gecertificeerd berken triplex aan beide zijden voorzien van een schilderklare paintfilm. Deze paintfilm is speciaal ontworpen voor de in Nederland gebruikelijke verfsystemen (op basis van acryl of alkyd) en vormt een perfecte basislaag voor degelijk en glad schilderwerk. Zorg wel voor een juiste afwerking en onderhoud van de randen en gezaagde kanten bij toepassing buiten. Op I-Paint wordt bij juist gebruik 10 jaar garantie gegeven op de lijmverbinding.


Kwaliteit   Tweezijdig voorzien van 200 gr/m2 direct aflakbare paintingfilm. Voordelen van de paintfilm: Een gladde laag waardoor geen doortekening van de onderliggende fineerlagen is te zien. Een uitstekende hechting van de verf. Voorgronden is niet nodig: dus aanzienlijke besparing op verfkosten, arbeidsloon én onderhoudskosten. Nauwelijks enige kans op aantasting van het hout van de buitenste fineerlagen door de beschermende, duurzame paintfilm. Zelfs bij achterstalligheid van het onderhoud van de verflagen.
     
Verlijming   WBP - overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur.
     
Afmetingen   2500 x 1250 mm
3000 x 1500 mm (niet in 40 mm)
2150 x 950/1000 mm x 40 mm
     
Dikte(s)   9 - 12 - 15 - 18 en 40 mm
     
Gewicht   ca. 680 kg/m3
     
Overig   FSC® gecertificeerd
CE2+
     
Toepassing   De randen van i-Paint garant zijn voorzien van grijze randafwerkingsverf, bedoeld om vochtindringing tijdens transport tegen te gaan. Bij buitentoepassing: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal. Berken triplex acclimatiseert wat trager; hierdoor is soms ijspegel-effect zichtbaar. Dit verschijnsel is inherent aan berken triplex, en is nadrukkelijk geen technisch gebrek. Bij de juiste bewerking en afwerking van de randen en eventuele gaps zullen vochtophopingen na verloop van tijd weer wegtrekken.
     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie

« vorige pagina