Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » Cementgebonden / Fermacell / Gips / Brandvertragend plaatmateriaal » Cembrit Cetris® houtvezelcementplaat

Cementgebonden houtvezelplaat Cetris®

Cementgebonden houtvezelplaat Cetris®   Print Print

De Cetris® houtvezelcementplaat is een hoogwaardig plaatmateriaal met buitengewone eigenschappen voor gevels, vloeren, wanden, geventileerde gevels, dakoverstekken en brandwerende constructies. De Cetris® houtvezelcementplaat wordt toegepast in elementbouw, containerproductie en houtskeletbouw en is het optimum voor droge bouwtoepassingen en objecten, waar in ongustige klimaatomstandigheden de gunstige eigenschappen van de plaat tot hun recht komen.


Kwaliteit   Cetris® Basis is een cementgebonden houtvezelplaat met een cementgrijs glad oppervlak. De Cetris®houtvezelcementplaat wordt daar toepast waar tegelijkertijd vochtbestendigheid, brand- en geluidwerendheid, sterkte en weersbestendigheid gevraagd worden. De plaat is bestand tegen insecten en paddestoelvorming. De Cetris® houtvezelcementplaat wordt door het persen van houtvezels, portlandcement en waterglas verkregen.
     
Verlijming   Portland cement
     
Afmetingen   2600 x 1250 mm
3100 x 1250 mm

PDF:
https://www.inncempro.nl/producten-houtvezelcement-basisplaten/

YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=cUmph45a-LE
     
Dikte(s)   8-10-12-14-16-18 en 20 mm
     
Gewicht   1250 kg/m3
     
Overig   Bestand tegen insecten en schimmels De houtvezels zijn gevat in cement, waardoor insecten geen vat krijgen op de platen. De hoge PH waarde zorgt ervoor dat schimmelgroei geen kans krijgt. Eenvoudig te verwerken De gangbare houtverwerkingsgereedschappen en toepassingen kunnen worden gebruikt.

Geluidwerend Cetris® Basis heeft uitstekende akoestische eigenschappen.
Weerbestendig Bestand tegen vocht en vorst.
Brandwerend Cetris® Basis 200 heeft brandklasse A2, en kan dus overal toegepast worden waar onbrandbare materialen zijn voorgeschreven.
     
Toepassing   Cetris® BASIS
Cementgebonden houtvezelplaat met een cementgrijs oppervlak. Cetris® Basis kenmerkt zich door brandklasse A2,s1-d0 en kan ingezet worden waar 30-60-90 minuten brandvertraging vereist wordt.

Cetris® X-TRA
Cetris® BASIS voorzien van een witte basisverflaag. De platen kunnen op de bouwplaats worden afgeschilderd. De grondlaag verbetert de hechting bij het afschilderen en reduceert het verfverbruik.  

     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie
Download hier meer PDF documentatie

« vorige pagina