Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Assortiment » Plaatmateriaal » MDF / Spaanplaat » Spaanplaat TectoFinish P5 V313

Spaanplaat TectoFinish P5 V313

Spaanplaat TectoFinish P5 V313   Print Print

TectoFinish watervast is een bouwplaat in de categorie spaanplaat van Unilin. Deze plaat heeft een MUF-verlijming met een hogedensiteitsspaanplaat en een sterk schroefbare kern. TectoFinisch is aan één zijde voorzien van een witte eindlaklaag. TectoFinisch blijft goed compleet onder invloed van hoge luchtvochtigheid. TectoFinish kan in serviceklasse 2 ingezet worden (beperkingen in temperatuur en omringende luchtvochtigheid) en is toepasbaar in de biologische risicoklassen 1 en 2 van EN 335-3.


Kwaliteit   P5- CE
     
Verlijming   watervast MUF verlijming
     
Afmetingen   3960 x 1218 mm
     
Dikte(s)   10 mm
     
Overig   TectoFinish is geschikt voor dragende toepassingen in vochtige omstandigheden. Dit maakt van TectoFinish de ideale plaat voor de (prefab-)dakenbouw, waarbij de witte zijde aan de binnenzijde van het dak wordt geplaatst. De witte eindlaklaag zorgt meteen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. 
     
Toepassing  

TectoFinish is geschikt voor dragende toepassingen in vochtige omstandigheden. Dit maakt van TectoFinish de ideale plaat voor de (prefab-)dakenbouw, waarbij de witte zijde aan de binnenzijde van het dak wordt geplaatst. De witte eindlaklaag zorgt meteen voor een mooi afgewerkt eindresultaat.

Ook leverbaar in een onbehandelde groene en bruine uitvoering.  

     
PDF Documentatie   Download hier PDF documentatie

« vorige pagina