Multiplaat Werkendam De maat in plaat
Multiplaat Werkendam
Ferrandstraat 6-B
4251 LL Werkendam

T (0183) 50 19 40
F (0183) 67 86 40
Multiplaat Werkendam fsc plaatmateriaal
Vraag naar onze gecertificeerde houtproducten

Home » Profiel

Profiel

Multiplaat Werkendam B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf dat is opgezet door ondernemende mensen met jarenlange ervaring in de branche.

Met eigen transport leveren wij landelijk en zorgen ervoor dat u krijgt wat gewenst is. Multiplaat Werkendam B.V. is een leverancier van plaatmateriaal. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verzagen, facetteren en grondverven van plaatmateriaal. Een andere kerntaak is het sorteren en pakketteren van op maat gezaagde plaatmaterialen.

Wij leveren aan diverse segmenten, zoals aannemerij, timmerindustrie, interieurbouw, houtskeletbouw, doe het zelf sector, jacht- en scheepsbouw.

Met een ervaren kernteam, bestaande uit oud werknemers van Van den Dool triplex B.V., weten wij uw persoonlijke wensen en handelen met korte lijnen, snel, en flexibel. Door klantgericht te werken en onze kennis van de markt zijn er uitstekende contacten opgebouwd met leveranciers en afnemers. Het resultaat is een goed doordacht en all-round leveringsprogramma in plaatmateriaal. Naast het groeiend assortiment wordt deze ook groener. Naast plaatmateriaal leveren wij vuren hout, isolatiemateriaal, vensterbanken en deuren uit voorraad.

Wij van Multiplaat Werkendam zien onze activiteiten als een verlengstuk van uw bedrijf.

« vorige pagina